joi, 4 februarie 2010



poezia asta e asa frumoasa. si da, e warm and fuzzy dar nu inside. e warm doar acolo in interiorul ei si pe foaia aia din una dintre cartile de istorie. deja aici in agenda e ca si cum as fi nimerit volumul prost de poezii. de fapt asa ma simt in general. deci,nu, andreea, nu e nimic warm and fuzzy inside so there's nothing to like.

2 comentarii:

  1. cauza mortii: necunoscuta.
    imi place faza asta cu tine si chestiile warm and fuzzy inside, chiar daca se manifesta undeva departe de mine.
    hope you have fun tonight dear, poate ne vedem, totusi. >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. presupun ca asta a venit dupa ziua de azi, si chiar daca a venit inainte tot e irelevant.
    si cum eu nu sunt prea buna la chestia asta cu cold and distant din partea ta, chiar daca au fost chestii inainte, house and all the crap, nah, what can i say, acum o sa mai tac dracu din gura si te las sa te desfasori. pentru ca poate pana la urma ai dreptate, din partea mea nu au venit niciodata mai mult decat repetitii si probabil ca e destul de greu sa auzi oamenii cum se repeta, cum spun ca au nevoie de tine si asa mai departe. desigur, pentru mine indispensabilitatea asta m-ar cam flata, dar se pare ca nu e cazul.
    si nu spui ca nu vbesti cu nimeni cand esti hidden acolo si vbesti cu oameni (altfel eu nu as fi avut de unde sa stiu).
    da probabil ca pana la urma toti oamenii se plictisesc de jucariile lor, si pierderea unora duce la scarba de altele si asa mai departe. asa ca da, iulia, imi pare rau ca nu esti warm and fuzzy inside. e bine asa? ma situez de partea buna a sfaturilor si discursurilor?

    RăspundețiȘtergere